Finalni dan na Kutiji šibica, prihod od ulaznica bit će doniran Ženskoj sobi – Centru za ravnopravnost spolova

Kutija, Vedran Tolić

Kutija šibica, legendarni zagrebački malonogometni turnir, stigao je do svoje velike završnice.

Za ovogodišnju titulu pobjednika borit će se nekoliko sjajnih momčadi u sve tri kategorije turnira.

Sve počinje u 15 sati kada je na rasporedu seniorska borba za treće mjesto a u kojoj će se susresti dva bivša osvajača turnira: momčad Cvjetno Poliklinika Milojević inače osvajači Kutije iz 2017. godine i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi, koji su osvojili turnir 2016. godine.

Sat vremena nakon njih na parket u ‘dvojci’ Doma sportova izlaze djevojke u finalnom susretu četvrtog izdanja ženskog dijela turnira, a pehar osvajačica ženske Kutije ponijeti će ekipa Stomatološki centar Flegar ili Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split. SC Flegar je nakon raspucavanja svladao Cvjetno Polikliniku Milojević dok su djevojke iz Konoba Tomić Brač-Beach Bar Cool Split, sastavljene od reprezentativki velikog nogometa Hrvatske i BiH selekcije, pobijedile prošlogodišnje osvajačice turnira MC Plus.

Posljednje dvije utakmice na rasporedu rezervirane su za borbu za prvo mjesto u veteranskom i seniorskom dijelu turnira. Najprije su na rasporedu susret odlične slovenske ekipe KMN Meteorplast protiv ništa slabije momčadi Senjak Hoteli. Inače, Senjak Hoteli su momčad koja je 2017. osvojila veteranski dio turnira i odlučni su u namjeri da ponove taj uspjeh ali imali su malu nesreću pa na finalni okršaj dolaze oslabljeni za dva važna igrača, Jerka Leku i Marija Petrovića, koji su ozlijeđeni u četvrtfinalu.

Posljednja utakmica finalne večeri je borba za prvo mjesto u glavnom seniorskom turniru gdje se susreću CB Dobermann, osvajači Kutije iz 2015., i momčad Biberon Maraska koja je već godinama na samom vrhu malonogometne scene, ali unatoč tome do sada nemaju naslov osvajača Kutije.

Ulaznice za finale su u prodaji po cijeni od 10 kuna te se mogu kupiti putem online shopa na službenoj stranici turnira  i na blagajni Doma sportova, a sav prihod od prodaje bit će doniran Ženskoj sobi – Centru za ravnopravnost spolova.

RASPORED FINALNOG DANA

Utakmica za 3. mjesto seniorskog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019.

15 sati
CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI

Finale turnira žena Kutija šibica 2019.

16 sati
KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT – STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR

Finale veteranskog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019.

17:30 sati
KMN METEORPLAST LJUTOMER – SENJAK HOTELI

Finale seniorskog malonogometnog turnira Kutija Šibica 2019.

18:30 sati
BIBERON MARASKA – CB DOBERMANN

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET
Tagged with: