Gem Set Hrvatska: Poznati timovi koji će zaigrati u Petrinji

Gem set

Pred nama je najposebniji susret poznatih hrvatskih sportaša u Petrinji. Veliki humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska održat će se 12. i 13. srpnja, a od danas su poznati i sastavi sportskih timova koji će sudjelovati u natjecateljskom dijelu projekta, koji je na rasporedu u utorak, 13. srpnja. Mjesto susreta je novosagrađeno igralište ispred OŠ Dragutin Tadijanović, a za ovaj dio programa u prodaji su ulaznice, koje se mogu osigurati putem sustava Entrio.hr. Za sve one koji nemaju EU Covid potvrde, Zaklada Marin Čilić organizirala je besplatno antigensko testiranje.

Koncept igre bit će malo promijenjen u odnosu na prvo izdanje sa Šalate. Naime, igra će se odvijati u dva tima, u formatu super tie-breaka, a pobjednik meča je dvojac koji prvi osvoji 10 bodova. Samu završnicu osigurat će oni s najvećim brojem skupljenih bodova. Nositelji Skupine A, koja je simbolično nazvana Petrinja, gdje je već sagrađeno prvo sportsko igralište, su prošlogodišnji finalisti Marin Čilić i Luka Modrić, tenisačica Donna Vekić, odbojkašica Nikolina Božićević, tenisač Nikola Mektić, odbojkaš Tsimafei Zhukouski, vaterpolist Franko Lazić i tenisačica Iva Majoli.

U Skupini B, nazvanoj Hrvatska Kostajnica, gdje će uskoro krenuti izgradnja drugog igrališta za djecu, su prošlogodišnji pobjednici Mario Mandžukić i mladi tenisač Patrik Jurina, a s njima će zaigrati i tenisač Borna Ćorić, nogometaš Ivan Perišić, tenisač Mate Pavić, nogometaš Mateo Kovačić, tenisač Ivan Dodig i rukometaš Luka Cindrić.

Tenis village otvara se 12. srpnja u 14 sati, a posjetitelje očekuje mogućnost darivanja krvi u sklopu štanda Autan, mogućnost kontrole madeža od strane liječnika u suradnji s Udrugom Zdravi pod suncem i Ladivalom, aktivacijska zona Gilette s pikadom na napuhavanje, prodaja učeničkih ručno izrađenih proizvoda u kućici OŠ Mato Lovrak, mini trampolin program treninga organiziranog od strane studenata kineziologije, a moći će i isprobati Galaxy Watch pametne satove. Isti će se dan održati i Kids day, koji će djeci omogućiti mini trening s Marinom Čilićem i ostalim tenisačima, ali i brojne druge sadržaje. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti na info@marincilicfoundation.com. Open Air Cinema najavljuje projekciju animiranog filma Janka Strižića, Farmageddon, s početkom u 21 sati. Drugi se dan program u tenis villageu otvara već u 9 sati, jutarnjim fitnessom za najmlađe u Be active zoni, programa Ministarstva turizma i sporta, a potom slijede radionica crtanja za najmlađe te svi ostali sadržaji koji završavaju projekcijom filma Mia i bijeli lav, s početkom u 21 sati.

Ulaznice za veliki sportski spektakl u Petrinji, koji je na rasporedu 13. srpnja, mogu se osigurati putem sustava Entrio.hr. Uvjetovano epidemiološkim mjera, ulaz će biti moguć samo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde. Za one posjetitelje koji nisu u mogućnosti osigurati EU digitalnu COVID potvrdu, besplatno antigensko testiranje moći se napraviti isti dan, od 11 do 18 sati, isključivo uz predočenje ulaznice, kod kontejnera Službe za medicinsku mikrobiologiju Zavoda za javno zdravstvo, na adresi Ul. Radoslava Lopašića bb, 44250 Petrinja.

O ZAKLADI MARIN ČILIĆ

Zaklada Marin Čilić kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svako dijete ima priliku ostvariti svoj potencijal i snove. Od svog osnivanja, Zaklada je kroz projekte dotakla živote više od 1000 djece. Samo u ovoj godini dodijeljeno je 15 stipendija mladim, talentiranih sportašima i klasičnim glazbenicima, dok su tri škole u Hrvatskoj donacijom Zaklade obnovile kabinete fizike i informatike. Također, donacijom je potpomognut i teniski kamp za djecu u Vukovaru.

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: