Gorgon: Imamo svoj plan i želimo ga slijediti! Kek: Prvi cilj nam je da se dvoboj odlučuje na Rujevici

NK Rijeka

Nogometaši Rijeke danas od 18.45 sati kreću u borbu za ulazak u doigravanje kvalifikacija za Ligu prvaka. U Salzburgu igraju prvi susret protiv prvaka Austrije i nadaju se što boljem rezultatu pred uzvrat na Rujevici.

“Dvije ekipe, jedna želja prolazak u iduće kolo. Svjesni smo težine zadatka, znamo kvalitetu protivnika,” rekao je trener Matjaž Kek u najavi utakmice.

“Obje ekipe imaju svoju kvalitetu, nama je prvi cilj da se dvoboj odlučuje na Rujevici. Prema financijskoj moći Red Bull je lagani favorit u ovom dvoboju. Ovo su izazovne utakmice koje nose nešto više,” ustvrdio je Slovenac.

“Najsretniji smo kad su naši navijači uz nas, pogotovo na gostovanjima. To su onda bile ‘domaće’ utakmice i onda je Rijeka posebno motivirana,” naglasio je Kek važnost podrške s tribina.

Alexander Gorgon u Rijeku je stigao iz bečke Austrije: “Ovo je posebna utakmica za mene. Drago mi je što sam ponovo u Austriji, ali to je sve. Bit će zanimljiva utakmica, Salzburg je jaka ekipa, ali mi imamo svoj plan  i njega želimo slijediti!”

(Foto: NK Rijeka)

NOGOMET