INA Rally Kumrovec na besplatnoj mobilnoj aplikaciji!

Rally Kumrovec, app

Svi korisnici mobilnih uređaja s operativnim sustavom Android 4.1 i novijim iz trgovine Google Play mogu preuzeti aplikaciju Kumrovec Rally Spectator. Uz glasovanje za najatraktivnije prolaske posada, aplikacija nudi i pregledavanje rezultata uživo i po završenom brzinskom ispitu te praćenje službene Facebook stranice i Twittera rallya.

“Aplikacija Rally Spectator tvrtke Capabilis premijerno se u Hrvatskoj predstavlja na 5. INA Rallyu Kumrovec. Njezino preuzimanje je potpuno besplatno i vjerujemo da će ju instalirati veliki broj posjetitelja našeg rallya. Za one najaktivnije u njezinom korištenju pripremamo i nagrade o čijem ćemo osvajanju dobitnike obavijestiti putem našeg Twitter kanala, što će također moći pratiti kroz samu aplikaciju,”  rekao je direktor rallya Kumrovec Željko Štefanić.

Aplikaciju je moguće pronaći u trgovini Google play ili preuzeti putem poveznice: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.fer.capabilis.kumrovec&hl=hr

Na listi prijava 5. INA Rallya Kumrovec nalaze se posade iz sedam zemalja, a ogledat će se tijekom dva dana, u petak 4. i subotu 5. ožujka. U red favorita spadaju one s najvišim startnim brojevima. “To su Janosz Szilagyi, trostruki pobjednik Kumrovca, Juraj Šebalj, desetorostruki prvak Hrvatske, Krisztian Hideg, izuzetno brz Mađar koji od ove godine brani boje kluba organizatora, slovenski prvak Darko Peljhan i uz njih još Viliam Prodan i brzi Slovenac Rok Turk,” zaključio je Štefanić.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar