Jarun Cup: Počinje borba za veliku završnicu

JarunCup

Četvrti dan Jarun Cupa priveden je svome kraju. Program turnira većinom je bio rezerviran za mlađe dobne kategorije te za odigravanje zaostalih seniorskih utakmica. Unatoč kišnom i vjetrovitom vremenu, budućnost rukometa na pijesku se nije dala pokolebati pa su zajedno s svojim trenerima odradili sve utakmice u programu.

U seniorskoj konkurenciji mađarski Salgotarjani su upisali pobjede protiv Kine te švicarskog Wasserschlossa, a poraz su upisali protiv reprezentacije Švedske. S time trenutno drže drugo mjesto skupine B koje ih vodi u četvrtfinale. Inowroclaw nije imao sreće danas pa je upisao poraze protiv Sesveta i Hir Sata te su izgubili i teoretske šanse za prolazak dalje.

Beach Stars se s lakoćom obračunao sa Hello Zagreb 2 i AKRP Zagreb, a u skupini D White Boysi iz Kaštela drže sve u svojim rukama te im je potrebna pobjeda protiv danskog HEI-a kako bi prošli dalje u četvrtfinale.

U mlađim dobnim kategorijama uvjerljivi su Chemo Profili svim pobjedama, a njihovu ekipu čini okosnica juniorske reprezentacije. U kategoriji 2002 godišta vrh tablice drži švicarska ekipa Wasserschloss te BHC Hello Zagreb u muškoj, a kod žena uvjerljiv je norveški Skrim koji nije izgubio niti jedan set. Kod 2004 godišta švedski Goeteborg suvereno drži prvo mjesto.

Natjecanje se nastavlja u utorak, završnim utakmicama po skupinama te početkom razigravanja za pozicije.

(Foto: Pawel Jakubowski )

RUKOMET