Jarun kup: Nastavlja se akcija na ‘zagrebačkom moru’

Jarun kup

Treći dan Jarun kupa, najvećeg turnira rukometa na pijesku u hrvatskoj, nije prošao bez uzbuđenja i zanimljivih rezultata.

Rukometašice Dubrave pobijedile su ekipu BHT Pyrki Poznan 2:0. U muškoj konkurenciji Detono Zagreb dobio je BHV Wasserschloss Rookies 2:0, dok je BHC Sesvete pobijedio ekipu BHC Hello Zagreb 1, također s 2:0.

Nakon raspucavanja, ženska ekipa Detono Zagreb pobijedila je ekipu Westsite Amsterdam. Rukometaši Dubrave ostavili su ekipu BHC Hello Zagreb 2 bez ijednog pogotka te uvjerljivo pobijedili 2:0. Muška ekipa Chemo profili Zagreb upisala je poraz od mađarske ekipe Beach stars BHC rezultatom 2:0, dok su rukometaši HEI beachhanball pobijedili BHC Svi sveci s također 2:0. Švedska je s 2:0 pobijedila ekipu BHV Wasserschloss. U uzbudljivoj utakmici rukometašice Dubrave su nakon raspucavanja pobijedile ekipu Chemo profili Zagreb. Hir-Sat BHC pobijedio je BHC Falco Aeterna, a BHT Damy Rade Inowroclaw bio je sigurniji u raspucavanju protiv ekipe BHC Hello Zagreb 1. Mađarke iz BHT Pyrki Poznan dobile su rukometašice RK Mivka 2:0.

U muškoj konkurenciji BHV Wasserschloss Rookies pobijedio je BHC All Saints rezultatom 2:1, Toyota MHC Dubrava dobila je ekipu Chemo profili Zagreb s 2:0, a Švedska je svladala RK Mivka bez većih poteškoća. BHC Sesvete dominirali su u utakmici protiv BHC Falco Aeterna te dobili utakmicu 2:0. Ženska ekipa Toyota MHC Dubrava bila je bolja u utakmici s RK Mivka te pobjedila 2:0. Snage su odmjerile i ekipe Detono Zagreb i BHC All Saints gdje je Detono pobijedio 2:0. 2:0 završila je i utakmica u kojoj je ekipa Toyota MHC Dubrava nadjačala ekipu Beach stars BHC, dok je BHC Sesvete istim rezultatom pobijedio ekipu Hir-Sat BHC. Selekcija iz Kine izgubila je protiv RK Mivka, također 2:0, a ekipa BHC Falco Aeterna izgubila je od ekipe BHT Damy Rade Inowroclaw. Rukometaši Dubrave dobili su ekipu AKRP Zagreb, a muška selekcija iz Kine upisala je još jedan poraz od ekipe BHV Wasserschloss.

Rukometašice ekipe LadyBugs očekivano su pobijedile žensku selekciju Kine rezultatom 2:0, dok je WBHC Kontesa Nera nadjačala ekipu RK Mivka. U posljednjim utakmicama trećeg dana snage su odmjerile muške ekipe BHC Falco Aeterna i BHC Hello Zagreb 1 te ženske ekipe LadyBugs i Westsite Amsterdam, a s rezultatom 2:0 slavile su ekipe BHC Hello Zagreb 1 i Westsite Amsterdam.

(Foto: Pawel Jakubowski)

RUKOMET