Kozina: “Kad je svirala himna ‘uhvatile’ su me emocije!” Cindrić: “Važno je da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolji”

Duvnjak, Horvat, dres

Hrvatska rukometna reprezentacija, nakon uvjerljive pobjede nad Makedonijom Ivice Obrvana u petak, u nedjelju od 15.45 sati protiv Crne Gore igra svoju drugu utakmicu na HEP Croatia Cup pripremnom turniru u Umagu.

Među reprezentativcima je i Krešimir Kozina, novi pivot Flensburga, koji je protiv Makedonaca debitirao u seniorskom dresu hrvatske nacionalne izabrane vrste.

Kozina, Foto HRS

“Izuzetno sam ponosan, pogotovo kad je svirala hrvatska himna, to mi je oduvijek bila želja. Malo su me emocije ‘uhvatile’. Dao sam sve od sebe, možda u nekim trenucima nisam imao sreće, ali drago mi je da sam tu i da sam dio reprezentacije i nadam se velikim uspjesima Hrvatske,” rekao je Kozina, koji još čeka svoj prvijenac u senorskoj selekciji.

Luka Cindrić jedan je od najvećih talenata hrvatskog rukometa. Srednji vanjski Vardara najavio je dvoboj s Crnogorcima: “Dobro ih znamo, imaju čvrstu obranu to su sve mladi igrači. Nadam se pobjedi, ali i kako ćemo iz utakmice u utakmicu biti što bolji, što je važno za nas.”

Cindrić, Foto HRS

U Umagu je u subotu odigrana utakmica Makedonije i Crne Gore, koja je završila bez pobjednika 30:30, a na središnjem gradskom trgu je svečano predstavljen novi dres reprezentacije, proizvođača sportske opreme Joma.

Umag, Joma, Foto HRS

Dres su u centar Umaga atraktivno spustili padobranci i predali ih Zlatku Horvatu i Domagoju Duvnjaku, a druženje s građanima u sportsko-glazbenom programu Umaga popratila je i cijela hrvatska reprezentacija i stručni stožer. (Foto: HRS)

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar