Medveščak poražen od Rusa: “U utakmicama protiv Torpeda i Vitjaza vidjeli smo gdje smo i kako ćemo se nositi protiv KHL suparnika”

Medvescak, Vitjaz

Medvescak, VitjazNakon tri uzastopne pripremne pobjede, protiv Torpeda i dvaput protiv Olimpije, prije početka KHL sezone hokejaši Medveščaka doživjeli su i prvi poraz, a bolja od njih bila je ekipa ruskog Vitjaza. U napetom i uzbudljivom dvoboju završilo je 4:2 za Ruse, a golove za Medvjede postigli su Jonathan Cheechoo i Bill Thomas, u prvoj odnosno trećoj trećini susreta.

“U utakmicama protiv Torpeda i Vitjaza vidjeli smo gdje smo i kako ćemo se nositi protiv KHL suparnika,” poručio je nakon dvoboja trener Mark French, dok je strijelac jednog od golova za Medveščak prepoznao problem: “U situacijama pet na pet smo dominirali većinom utakmice. Ako ćemo tako igrati, imat ćemo i više prilika za pogodak. Do početka sezone moramo poraditi na tome da u svakoj situaciji ostanemo smireni. Ponekad nisi zadovoljan tijekom utakmice i možeš osjetiti frustraciju zbog toga, ali tada moraš ostati na pravom putu i držati se podalje klupe za kazne. Koliko smo imali priliku vidjeti u ovoj ligi momčadi su jako dobre u powerplayu.” (Foto: medvescak.com)

Pripremna utakmica, Maribor:
Medveščak – Vitjaz (RUS) 2:4 (1:0, 0:3, 1:1)

KHL Medveščak: Dekanich, Vasiljević, Linglet, Perkovich, Cheechoo, Willsie, Murley, Thomas, Foster, Murray, Jessiman, Walker, Kane, Glumac, Bjorkstrand, Letang, Carle, Waugh, Klubertanz, Katic, G. Koren, Martinović.
Vitjaz: Ljisutin, Saprikin, Galavkov, Podzins, Hennessy, Iggulden, Sjeljeznjov, Saladuhin, Ribin, Makejev, Mezei, Paltarak, Glotov, Sabinin, Tataljin, Antonavskij, Topalj, Čjernov, Karaljov, Mamin, Pyett, Afinogjenov, Karaljuk.

ISKLJUČENJA: Medveščak 18 / Vitjaz 14

UDARCI NA GOL: Medveščak 38 / Vitjaz 23

 

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar