Mladost putuje na prvi kvalifikacijski turnir Lige prvaka: “Imamo snage za dobar rezultat”

Havk Mladost, Bandić

Havk Mladost, BandićHAVK Mladost putuje na prvi kvalifikacijski turnir lige prvaka u talijanski Napulj. Iako je momčad načeta ozljedama trener Vjekoslav Kobešćak zrači optimizmom!

“Na prvi turnir lige prvaka odlazimo s dosta problema. Nekoliko igrača je ozlijeđeno, desile su se neke poteškoće i privatni problemi igrača. Na put ne odlaze Ivan i Kristijan Milaković a Duje Živković i Ante Vukičević priključili su se treningu tek danas zbog ranijih povreda. No, svejedno idemo s nadom u prolazak u drugi krug. S obzirom da je prvi turnir sezone ne znamo mnogo o protivnicima ali nakon turnira u Korčuli, s kojeg smo se upravo vratili, te sparinga s Radničkim, mislim da imamo snage za dobar rezultat,” izjavio je trener Žabaca.

Zagrebačkoj Mladosti će se u Napulju suprotstaviti pet momčadi momčadi. Malta, Kazan, Marseille, Ach Napulj te Schuurman. Jedan od najiskusnijih igrača Mladosti, povratnik iz Brescie, Luka Lončar vjeruje u svoju momčad: “Na put odlazimo puni optimizma i vjerujemo kako ćemo se plasirati u daljnji krug natjecanja. Vesele nas i utakmice koje nas očekuju u Zagrebu početkom listopada kada ćemo zaigrati pred domaćom publikom!”

U Napulju će za Mladost igrati golmani Josip Pavić, Ivan Marcelić, centri Luka Lončar, Andro Gagulić, bekovi Marko Pavičić i Ivan Capan, te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Domagoj Mijatović, Marin Dašić.

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar