Nastavak uzbuđenja na Kutiji

kutija-vedran-tolic

Iza nas je već 97 odigranih utakmica turnira koje su pokazale da MNT Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola i ove godine nudi niz zanimljivih dvoboja, a tijekom vikenda pred nama su na rasporedu preostali susreti prvog kola, te početak drugog kola i nastupi brojnih podnositelja. U subotu 7. i nedjelju 8. prosinca bit će odigrano ukupno 58 utakmica i to u ‘dvojci’ Doma sportova, SŠD Dubrava i ŠSD Boško Božić Pepsi – Trnsko.

U subotu se utakmice igraju u Domu sportova i Trnskom a kako se isti dan obilježava rođendan ustanove Upravljanje sportskim objektima, ujedno i organizatora turnira, ulaz na sve utakmice je besplatan. U Domu sportova su na rasporedu završne utakmice 1. kola tijekom kojeg će nastupiti nekoliko momčadi podnositelja poput veterana Šercerova – Marči, Cool Hotel – FS Ivano, Sofra ili pak seniorskih ekipa Trumm, Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fitness, Dimnjačarstvo Sopot i Promotion Play.
Od svih utakmica koje se taj dan igraju u Domu sportova svakako valja izdvojiti nastupe ekipa Svadbeni Salon Bagušić i Caffe bar Off-On koju vodi dobro poznati Jerko Ćesić Ljudina. Ljudina je već godinama prisutan na Kutiji šibica a prošle je godine vodio seniorsku ekipu do četvrt finala. Ljudina ove godine vodi veteransku ekipu Caffe bar Off-On-Toni i Gogo ZGi te seniorsku Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fitness a najavljuje kako planira doći do finala.

“Kod veterana igraju Musa, Križanac, Biliškov a ekipa seniora je sastavljena od profesionalaca iz malog i velikog nogometa iz Hercegovine i južne Dalmacije, pa bi nas taj spoj trebao odvesti do kraja“, ambiciozno poručuje legendarni Ljudina.

Pored nastupa njegovih momčadi još bi mogli biti zanimljivi i okršaji seniora podnositelja Promotion Play za koje nastupaju Štrok i Franja protiv ekipe Marin Promet te susret momčadi Cool Hotel – FS Ivano s Rokovićem, Kraljem i Podvorcem protiv City Kebapa u kojem igraju Hajdarević i Medarić. Navečer u 19:10 na rasporedu je utakmica ekipe Sofra protiv Supersporta koja bi također mogla biti izuzetno zanimljiva jer Sofra već godinama na turnir dolazi s jakom ekipom za koju igraju dobro poznati bivši velikonogometaši Živković, Vlaović, Škrinjar, Tokić i Čordaš.

U subotu se utakmice igraju i u dvorani u Trnskom a posjetitelje također očekuju odlične utakmice budući da su na rasporedu nastupi nekoliko podnositelja među kojima su i Senjak Hoteli, ekipa koja je pod drugim imenom 2017. godine osvojila veteransku Kutiju, D.C. Grzela-Futura Dental za koju igraju Šimić, Smolčić i Suvajac. Zadnje dvije utakmice su rezervirane za momčad Kantonalna bolnica Dr. Irfan Ljubijankić koja je u prvoj utakmici pobijedila s 9:1 vrlo solidnu ekipu Eko Solis, te za nastup veterana Cvjetno poliklinika Milojević, inače pobjednike seniorske Kutije iz 2017. godine.

SŠD Dubrava je u nedjelju domaćin čak 16 utakmica među kojima su također nastupi brojnih podnositelja poput momčadi Tim Kabel, Zloćo i prijatelji & CB Sport Novi Jelkovec te Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi za koje između ostalih igraju Vrbat i Brtan, a radi se o ekipi koja je 2016. godine osvojila seniorski turnir. Zadnja utakmica u Dubravi počinje u 22:30 sati a igraju je Apoteka Bar i izuzetno jaka ekipa Biberon Maraska za koju igraju braća Suton, Novak i Bilić. Zanimljivo je napomenuti da pobjednik iz tog ogleda u idućem kolu ide na prošlogodišnje osvajače Kutiji ekipu Quattro Leones.

Nedjelja u Domu sportova je pak rezervirana za utakmice 2. kola a među 13 najavljenih utakmica su se našli nastupi nekoliko doista jakih momčadi: Stomatološki centar Flegar Splat s Ašaninom, Bukovcem, Klobučarom i Mavrovićem, podnositelji Tupek Auto, Restoran Dioniz CBA1, Pulpit Foto E Badrov, te ekipe Restoran Gladne oči za koje igraju Čivrag, Mumlek i Vidović a koji su prošle godine igrali veteransko finale. Tu su još i iskusni CB Doberman te Sports Bar Dribbling – Air Cash, koji su prošle godine bili druga i treća momčad seniorskog turnira.

Karte za sve utakmice do same završnice moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET
Tagged with: