Nikolina Božičević srebrna u rumunjskom Superkupu: Nažalost, nisam ovog ljeta imala minutažu u reprezentaciji

Božićević

Libero hrvatske odbojkaške reprezentacije 26-godišnja Nikolina Božičević već se okitila srebrom, iako nova sezona gotovo da i nije počela. Naime, Nikolina je u rumunjskom Superkupu igrajući za ekipu CSM Targoviste u finalu izgubila od ekipe Alba-Blai s 1:3.

Nakon Mađarske i Finske trenutno se skrasila u Rumunjskoj…

“Niti jedna ekipa još nije u punoj formi tako da zapravo nismo niti znale što očekivati od finala. Pogotovo što smo dosta promijenile ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Puno je tu mladosti, potentne, ali ipak ne toliko dovoljno iskusne. Uglavnom, mislim da će sezona biti dobra, dobro radimo, imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo dostići ciljeve koje smo si postavili, a to je doći u play off prvenstva, među četiri najbolje ekipe u Rumunjskoj,”  ističe Nikolina.

Nikolina je na pripreme svog novog rumunjskog kluba stigla u dobroj formi, puna snage jer je cijelo ljeto provela na pripremama hrvatske reprezentacije.

“Ali ne i u igračkoj formi, jer nažalost nisam imala minutažu u reprezentaciji na utakmicama. Trenirala sam odlično, ali nisam dobila priliku igrati.”

Ne zna razlog odluke izbornika Santarellija.

“Ne, nismo razgovarali o tome. To je njegova odluka i ja to poštujem. Naravno da mi je osobno žao što nisam dobila priliku i zaigrati, ali ne žalim se, čast mi je biti u reprezentaciji. Uvijek u nacionalnom dresu dajem sve o sebe, dio sam ekipe i sretna što mogu pomoći, makar i na treninzima.”

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI