Obrvan: “Imat ću priliku voditi Makedoniju protiv svoje domovine, ali mogu reći kako se ne bojim te borbe”

Ivica Obrvan, Makedonija Foto den2014.ehf-euro

Ivica Obrvan, Makedonija Foto den2014.ehf-euroU skupini na Svjetskom prvenstvu početkom iduće godine u katarskoj Dohi Hrvatska će biti i S Makedonijom, koju s klupe hrvatski rukometni stručnjak Ivica Obrvan.

“Dobili smo dobru grupu i moram biti zadovoljan. Čak se i križamo sa Skupinom A, koja nije lagana, ali je u svakom slučaju bolje nego sa skupinama C ili D. Imat ću priliku igrati protiv svoje domovine i mogu vam odmah reći kako se ne bojim te borbe,” rekao je makedonskim medijima Ivica Obrvan, koji je lani preuzeo njihovu rukometnu selekciju te je na kraju osvojio deseto mjesto na ovogodišnjem Euru u Danskoj.

“O Hrvatskoj sve znamo, u vrhu su svjetskog rukometa u kontinuitetu od 2003. godine, ali uvjeren sam kako ćemo na teren istrčati bez straha. Pokušat ćemo napraviti ono što mnogima nije pošlo za rukom, pokušat ćemo ih dobiti na velikom natjecanju,” dodao je optimistično Obrvan.

“Iako sam zadovoljan sa suparnicima to ne mijenja ništa u planu naših priprema. Moramo raditi naporno kako bismo se pripremili i u konačnici sve ovisi o nama i o tome kako ćemo igrati u Španjolskoj. Pred nama su i kvalifikacije za idući Euro protiv Švicarske i Češke, što će nam poslužiti kao odlična priprema za ono što nas čeka u Kataru,” poručio je makedonskim medijima Obrvan.

Makedonija doživljava pravi rukometni preporod posljednjih godina, prošle sezone i Vardar i metalurg imali su zapažene rezultate u Ligi prvaka, a reprezentacija je na Euru 2012. godine osvojila peto mjesto. (Foto: den2014.ehf-euro)

Svjetsko rukometno prvenstvo, Katar:

Skupina A: Španjolska, Katar, Slovenija, Bjelorusija ,Brazil ,Čile
Skupina BHrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Austrija, Tunis, Iran
Skupina C: Francuska, Alžir, Švedska, Češka, Egipat, Ujedinjeni Arapski Emirati
Skupina D:Danska, Rusija, Poljska, Argentina, Bahrein, Njemačka

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar