Promocija 5. INA Rallyja Kumrovec u Zaboku

Rally Kumrovec

Subotnje prijepodne u tjednu prije 5. INA Rallyja Kumrovec organizator je iskoristio za promociju natjecanja u Zaboku. Posjetitelji su na jednom mjestu mogli vidjeti izložene rally automobile i izboriti nagrade partnera utrke. Također, tijekom promocije dobili su i sve informacije o prvom rallyju sezone.

“Promocija je uspjela, više stotina prolaznika i gostiju City Caffea izbliza je razgledalo natjecateljska vozila koja će idućeg vikenda nastupiti na 5. INA Rallyju Kumrovec. Posjetiteljima smo dali savjete na kojim pozicijama gledati utrku, ali i ukazali im na sigurnosne savjete kojih se trebaju pridržavati na svim automobilističkim natjecanjima. Time je ostvaren jedan od važnih ciljeva našeg kluba – edukacija,” izjavio je u Zaboku Dino Deljkić, predsjednik AK Delta Sport, organizatora Rallyja Kumrovec.

Rok za prijave istekao je u petak, 26. veljače, u ponoć. “Među posljednjima se prijavio Rok Turk, izuzetno brz vozač iz Slovenije, koji još nikad nije nastupio na Kumrovcu. Više sam nego zadovoljan s ukupno 76 prijava vozača iz ukupno sedam zemalja. Prvi put Rally Kumrovec dobiva interkontinentalni karakter, jer Zoltan Kovacs posjeduje kanadsku licencu. Pripreme su u završnoj fazi, spremamo i nekoliko značajnih noviteta, o kojima ćemo više govoriti u danima koji dolaze,” najavio je direktor rallyja Željko Štefanić.

Pokroviteljica 5. INA Rallyja Kumrovec je Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Natjecanje će se održati 4. i 5. ožujka u Tuheljskim Toplicama i Kumrovcu.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar