Rally Kumrovec ove godine u novom terminu i s novim imenom i sponzorom

Rally Kumrovec, Ina

Automobilistička sezona i ove godine počet će u Kumrovcu, prvog vikenda u ožujku. Termin je raniji nego proteklih godina, pa će se nakon dugo vremena jedan rally Prvenstva Hrvatske voziti u kalendarskoj zimi. Iako su proteklih godina zimski mjeseci iznadprosječno topli, nije isključena mogućnost da će se u Kumrovcu voziti u snježnim uvjetima.

Organizatoru će ove godine partner biti hrvatska naftna kompanija INA: “Već dugi niz godina INA je jedan od najvećih sponzora sporta u Hrvatskoj, a posebno nam je drago da su rally u Kumrovcu prepoznali kao dobro organiziranu manifestaciju koja svake godine okuplja velik broj gledatelja. Naftna industrija i automobilizam sasvim su logičan “brak” u svakoj zemlji, pa i u Hrvatskoj, stoga se nadam da je ovo samo početak višegodišnje suradnje našeg kluba s jednim od vodećih hrvatskih poduzeća” – zadovoljan je po potpisivanju ugovora o suradnji bio predsjednik kluba organizatora AK Delta Sport Dino Deljkić.

Na internetskoj stranici 5. INA Rallya Kumrovec 2016. već su otvorene predprijave, a početak službenog procesa prijavljivanja za utrku očekuje se od 22. siječnja.
Format natjecanja ostaje gotovo identičan prošlosezonskom, uz manje preinake koje su učinjene na sugestiju samih natjecatelja. U petak, 4. ožujka, uz prijenos uživo i na internetu putem Kreator.Tv-a, voziti će se dva brzinska ispita revijalnog karaktera na parkiralištu našeg partnera Termi Tuhelj koji i ove godine sprema povoljne uvjete smještaja za sve sudionike natjecanja.

Subota donosi četiri brzinska ispita na kružnoj stazi dostupnih na samo tri minute hoda od startno-ciljnog portala u Muzeju Staro selo u Kumrovcu.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar