Sandra se zahvalila navijačima: “Borila sam se i nisam odustala, pokazala sam kako mogu nešto napraviti i kada je nemoguće”

Perković Sandra

Perković SandraUmorna i ozljedom načeta sjajna hrvatska sportašica Sandra Perković nije nakon osvajanja svjetskog zlata stigla do slavlja u Zagrebu, pred svojom domaćom publikom i punim tribinama na 63. Hanžekovićevom memorijalu. Međutim, ništa joj se ne može zamjeriti, jer je i u teškim uvjetima bacila odličnih 65,63, samo 15 centimetara od njenog bivšeg rekorda mitinga.

“Došla sam u Zagreb, dala sam sve od sebe, borila sam se i što je najvažnije, nisam odustala. Glava je bila ta koja je vukla naprijed, koja mi je dala snagu za nastup, a bacila sam 65,63, s takvim velikim problemima,” emotivno je proživjela nastup na ovogodišnjem Hanžeku hrvatska olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja.

“Zahvaljujem svima koji su me došli podržati i bodriti kad je najteže, svoju olimpijsku, svjetsku i europsku prvakinju. Prije deset dana nisam mogla niti stajati na nogama, a danas sam izašla na bacalište kao da mi nije ništa. Velika je to pobjeda, neopisiva, jer sam pokazala sebi kako mogu nešto napraviti i kada je nemoguće,” istaknula je.

“Danima sam šutjela i borila se da se uopće pojavim na natjecanju. Uspjela sam! Ne žalim ni za čim, presretna sam što sam dala sve od sebe i hvala svima koji su me došli podržati i kada mi je bilo najteže,” poručila je zagrebačkoj publici Sandra Perković i dodala: “Sad idem u Bruxelles pokupiti svoj dijamant za kojeg smo se čitave sezone borili!”

 

 

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar