Zrnčić-Dim slavio u Nor-Am spustu u Copper Mountainu, najbolji rezultat karijere donijet će mu bolje startne brojeve u Svjetskom kupu

Natko Zrnčić-Dim

Natko Zrnčić-DimOdlične vijesti za hrvatsko skijanje stižu iz Amerike. Natko Zrnčić-Dim slavio je u spustu u Nor-Am kontinentalnom kupu u Copper Mountainu, natjecanju samo jednu stepenicu ispod Svjetskog skijaškog kupa, što mu je najbolji rezultat u karijeri u ovoj disciplini.

Natko Zrnčić-Dim pobijedio je s ukupnim vremenom 1:35.15., drugi je bio Amerikanac Jared Goldberg (1:35.25), a treći još jedan domaći skijaš Bryce Bennett (1:35.51), dok je Istok Rodeš utrku završio na 71. mjestu sa zaostatkom od 4,28 sekunde za hrvatskim pobjednikom.

Zrnčić-Dim tako je prikupio novih 9.88 FIS bodova, što će mu donijeti veliki napredak na FIS ljestvici najboljih skijaša, a prema tome i bolje startne brojeve u narednim utrkama Svjetskog kupa.

Na ženskoj utrci spusta naša Andrea Komšić utrku je završila na 14. mjestu, dok je Saša Tršinski bila 25. Skijaši su ovog vikenda u Val d’Isereu. U subotu je na rasporedu veleslalom Svjetskoga kupa, a u nedjelju slalom. Skijašice su u St. Moritzu.

AKTUALNO Skijanje ZIMSKI SPORTOVI

Ostavi komentar