Vaterpolski ‘hakl’ u nedjelju u Opatiji

Sidrun, Foto Marjan Radović

Atraktivni vaterpolski ‘hakl’ Red Bull Sidrun započinje svoju turneju jadranskom obalom u nedjelju 12. kolovoza, a prva postaja je Lido beach bar u Opatiji od 16 sati.

Na turniru sudjeluju vaterpolisti amateri i neutralni profesionalni vratar, igra se 3×3 na jedan gol, utakmice traju deset minuta, a ekipa koja prva postigne 11 golova ili ih ima više po isteku vremena – iz mora izlazi kao pobjednička.

U Opatiji, među ostalima, snage će odmjeriti i neka poznata imena, kao što su nogometaš Ivan Močinić, bivši kapetan NK Rijeka i sadašnji igrač bečkog Rapida te članice ženske vaterpolske reprezentacije Emma Miljković, Alexandra Ratković i Lea Saftić. Mrežu će od lopte braniti Fran Čubranić, kapetan VK Primorje Erste Bank.

Podršku će im s tribina dati hrvatski vaterpolski reprezentativci Josip Vrlić i Ivan Krapić, bivši kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Samir Barać, s kojim je reprezentacija na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. osvojila zlatnu medalju te bivši rukometaš i zlatni reprezentativac Valter Matošević.

Red Bull Sidrun nakon Opatije seli se na otok Ugljan, zatim u Šibenik, Split i Dubrovnik. Pobjedničke ekipe iz finala kvalifikacija odlaze u veliko finale u Dubrovnik 25. kolovoza. Prijave za svako natjecanje moguće su 48 sati prije njegova početka, a broj prijava je ograničen. (Foto: Marjan Radović)

Red Bull Sidrun, raspored:
12. kolovoza – Opatija
16. kolovoza – otok Ugljan, Kali
18. kolovoza – Šibenik
19. kolovoza – Split
24. kolovoza – Dubrovnik
25. kolovoza – Dubrovnik finale

VATERPOLO VODENI SPORTOVI
Tagged with: