Bušlje i Obradović ponovno zajedno u kapici Juga CO: “Učinit ćemo sve da trofeje vratimo u Dubrovnik”

Bušlje, Obradović VK Jug CO

Bušlje, Obradović VK Jug COVK Jug CO s ponosom objavljuje kako će najbolji branič svijeta, hrvatski reprezentativac, Andro Bušlje i jedan od najpolivalentnijih igrača svijeta Paulo Obradović braniti boje Jug Croatia osiguranja. Bušlje je potpisao vjernost Jugu na četiri, dok je Obradović potpisao na tri godine.

Naime, nakon isteka ugovora i nekoliko razgovora s Lukšom Jakobušićem predsjednikom kluba, Andro Bušlje najprije nije prihvatio uvjete koje mu je Jug ponudio, stoga je Uprava kluba odlučila prihvatiti njegovu odluku, objaviti kako odlazi iz Juga te mu poželjeti sve najbolje u novoj sredini.

No, nakon pripremnog turnira reprezentacije u Zagrebu došlo je do obrata i novog razgovora nakon kojega je Bušlje odlučio ostati u Dubrovniku i sljedeće četiri godine igrati za matični klub.

“Istina, prošlog tjedna nismo našli zajednički dogovor. No, nakon povratka iz Zagreba, ponovno smo sjeli i razgovarali, nakon čega sam prihvatio ponudu kluba. Sretan sam! Ostajem u Jugu gdje sam i počeo igrati i nadam se da ćemo od iduće sezone ponovo biti momčad koja će svojim navijačima podariti puno sretnih trenutaka” – kazao nam je Andro Bušlje.

Nakon dvogodišnjeg izbivanja iz matičnog kluba u Jug se vratio i Paulo Obradović. Iako su kvalitete Obradovića vrlo dobro poznate našim navijačima, recimo kako je riječ o najboljem igraču Jadranske lige u sezoni 2013./14.

“Bit će vremena za govore, za sada ću samo reći da sam presretan što sam se vratio u svoj klub i učinit ću sve da i trofeje vratimo doma u Grad. Tu im je i mjesto” – kratak je bio Paulo Obradović.

Predsjednik kluba Lukša Jakobušić od početka svog mandata nije krio želju da u Juga vrati igrače koji su ponikli u VK Jug CO. Uprava Juga uspjela je u svojoj namjeri zadržavanja svojih najboljih igrača (Dobud, Bošković, Bušlje), a njima su do sada pridodali Paula Obradovića i australskog reprezentativca Aarona Youngera.

“Vraćanjem Paula i zadržavanjem Andra potvrđujemo sve ono što radimo proteklih mjeseci u stvaranju kluba kakvog svi skupa želimo” – kazao nam je predsjednik Juga Lukša Jakobušić.

Trener VK Jug CO Miho Bobić čestitao je i klubu i dvojcu koji je odlučio produžiti, odnosno nastaviti karijeru u Juga. Logično, kao trener je bio upoznat s odlukama stoga nije bio pretjerano euforičan u izjavi za jug.hr.

“Naravno da mi je drago da su obojica dio kluba. Ako Andra bude služilo zdravlje i zaobiđu ga ozljede svi smo sigurni u uvjereni u njegovu kvalitetu. Od njega se očekuje i on jest među nekoliko najboljih bekova na svijetu. Što se tiče Paula, htjeli smo ga vratiti doma i klub je u tome uspio. Kada riješi sve probleme s ozljedom, od njega očekujem igre na onoj razini prije nego što ga je počelo mučiti koljeno, a to znači unazad pet – šest mjeseci. Svakom igraču, a posebno njima najprije želim zdravlje, a svojim radom oni su bezbroj puta dokazali kvalitetu. Momčad je dobila konture i sada znamo s čim raspolažemo. Vrlo dobro smo pokriveni na bekovskoj poziciji,” izjavio je trener Juga Miho Bobić. (www.jug.hr)

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar