Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku; Totić: “Brazilu ćemo staviti ‘soli na rep'”

Hrvatska, rukomet na pijesku SP

Hrvatska, rukomet na pijesku SPČetvrtog dana Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku Hrvatska je osigurala prolazak u polufinale! U prvoj utakmici dana Hrvati su pobijedili reprezentaciju Srbije rezultatom 0-2 (7:32) (15:23), a posebno istaknuli Đikić s 15 te Dumenčić s 12 pogodaka. U popodnevnoj utakmici izgubili od Danske nakon raspucavanja, koja je tako osigurala bolju poziciju prije polufinala.

U preostaloj utakmici u drugoj skupini, Hrvatska će se susresti s Brazilom, no s obzirom na prenesene bodove iz prvog kruga, kao i na pobjedu protiv Srbije, polufinale je već osigurano, koje je na rasporedu u kasnim popodnevnim satima.

“Srbiju smo očekivano apsolvirali, dok su u večernjoj utakmici Danci uspjeli uzeti set, gdje nismo ispoštovali neke dogovore. U konačnosti sam također trebao i ja koju loptu više skinuti, ali što je tu je. Malo nesreće na raspucavanju i izgubili smo tu drugu utakmicu. Ovo će nam najvjerojatnije donijeti i utakmicu protiv Brazila u polufinalu, tako da postoji mogućnost odigravanja dviju utakmica sutra protiv Brazilaca. Najvažnije je da se dobro pripremimo za polufinalnu utakmicu i probamo najboljoj selekciji svijeta staviti ‘soli na rep’, jer ako je netko sposoban za to, to je onda upravo selekcija Hrvatske,” izjavio je Igor Totić, reprezentativni vratar Hrvatske. (Foto: VI Beach Handball World Championships Brazil 2014)

Srbija-Hrvatska 0-2 (7:32) (15:23)
Danska-Hrvatska 2-1 (21:14) (14:21) [12:10 raspucavanje]

AKTUALNO RUKOMET
Tagged with:

Ostavi komentar