[LIVESTREAM] Detono Zagreb na Kanarskim otocima; Lucija Kelava: “Probat ćemo osvojiti europske naslove u obje konkurencije”

Detono, PH 7, rukomet na pijesku

Detono, PH 7, rukomet na pijeskuNa atraktivnim lokacijama Kanarskih otoka igra se završnica Kupa prvaka u rukometu na pijesku.

Od 31. listopada do 2. studenog održat će se u Maspalomasu završnica na kojem će sudjelovati nacionalni prvaci u rukometu na pijesku iz deset zemalja. Hrvatsku će i u muškoj i u ženskoj konkurenciji predstavljati ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb.

Detonatori su u grupu smješteni s grčkim (A.C. Kiklopes), talijanskim (Pallamano Grosseto), portugalskim (V.Gaw Rosio) te ruskim (Ekaterinodar Krasnodar) predstavnicima, dok će djevojke prolazak u polufinale natjecanja tražiti protiv sljedećih protivnica: Bruder Ismaning (Njemačka), OVB beach girls (Mađarska), BHT Piotrkowianin J.P.T. (Poljska) te N.Belchior de Leiria (Portugal)

“Sjajna ideja EHF-ovog rukovodstva zaduženog za rukomet na pijesku omogućila je igranje ovog sporta kad je u većini europskih zemalja „debela“ zima, što je sjajna stvar za promociju i produženje sezone rukometa na pijesku. Na Kanare idemo samo s jednim ciljem, a to je predstaviti Grad Zagreb te našu Domovinu u najboljem svjetlu te pritom probati osvojiti naslove u obje konkurencije. Kvalitetu i iskustvo imamo, a očekivanja su velika. Nadam se kako ćemo se uskoro čuti s ovog egzotičnog otočja s odličnim vijestima,” poručila je Lucija Kelava, kapetanica ženske ekipe te reprezentativka Hrvatske.

Muška ekipa: Ivan Jugović, David Henigman, Valentino Valentaković, Matko Vutmej, Zvonimir Đikić, David Henigman, Klaudio Hranjec, Drago Fantić, Jurica Šikoronja, Marko Hranilović, te Nikola Đikić.
Ženska ekipa: Ivana Benko, Lucija Babun, Romana Domjančić, Lucija Kelava, Nikolina Vojić, Ivana Šarlija, Katja Heraković, Lea Biloglav, Ana Đerek te Mirta Šimić.

Raspored utakmica u grupi:

Muški:
31.10. u 16:00 Detono Zagreb – V.Gaw Rossio (Portugal)
1.11. u 10:00 Detono Zagreb – Ekaterinodar Krasnodar (Rusija)
1.11. u 13:00 Detono Zagreb – Pallamano Grosseto (Italija)
1.11. u 16:00 Detono Zagreb – A.C. Kiklopes (Grčka)
Djevojke:
31.10. u 17:30 Detono Zagreb – BHT Piotrkowianin (Poljska)
1.11. u 11:30 Detono Zagreb – N.Belchior de Leiria (Portugal)
1.11. u 14:30 Detono Zagreb – OVB Beach girls (Mađarska)
1.11. u 17:30 Detono Zagreb – Bruder Ismaning (Njemačka)

Sve utakmice naših predstavnika možete pratiti putem prijenosa u livestreamu:

 

AKTUALNO RUKOMET
Tagged with: ,

Ostavi komentar