[PRIJENOS UŽIVO] Okršaj splitske Nade i zagrebačke Mladosti na Starom placu za naslov prvaka Hrvatske

HARK Mladost, B Rožman

U subotu 17 travnja od 15 sati na kultnom Starom placu u finalu ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u ragbiju sastat će se dvije ponajbolje hrvatske momčadi, RK Nada i HARK Mladost!

Od uvođenja finalne utakmice tj. od sezone 2017/2018. po četvrti put u finalu PH se sastaju samo ove dvije momčadi. Kuriozitet je da je ovo tek prvi finalni susret ovih momčadi koji će se igrati u Splitu na Starom placu. Kao što je poznato, Nada je bila uspješnija dvaput, u prvenstvu 2017/2018 i 2018/2019 dok je prošle sezone 2019/2020. uspješnija bila momčad HARK Mladosti.

Obje momčadi svojim igrama i rezultatima u ovoj natjecateljskoj sezoni, obilježenom stalnom borbom protiv pandemije Covid 19, zaslužile su svoje mjesto u finalnom susretu. Kao i u svim dosadašnjim finalima očekuje nas krajnje uzbudljiv i neizvjestan susret. Krema hrvatskog ragbija u subotu će istrčati na Stari plac uz samo jednu želju da se nakon 80 minutne borbe njihova momčad domogne vrijednog trofeja. Akteri su svima dobro poznati a tko će biti junaci ovogodišnjeg finalnog susreta saznat ćemo u subotu nakon posljednjeg zvižduka suca Hrvoja Bartolića, kome je povjereno vođenje ovog susreta. Mladost se bori za svoj treći naslov prvaka države, a Nada za svoj 36 naslov.

Budući da se se utakmica organizira bez gledatelja, Ragbi klub Nada u suradnji s partnerima omogućio je praćenje utakmice putem livestreama…

(Foto: B. Rožman)

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: , ,