Video: Prijenos uživo završnice međunarodnog turnira u rukometu na pijesku – Jarun kup 2014

Jarun kup 2014, rukomet na pijesku 3

Jarun kup 2014, rukomet na pijesku 3Prvog dana Jarun kupa, međunarodnog turnira u rukometu na pijesku, koje se odigrava na obalama jarunskog jezera, odigrano je natjecanje po skupinama u muškoj seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Unatoč lošem vremenu i kiši koja je cijelog dana pratila igrače, poznati su svi sudionici završnice u muškoj konkurenciji.

U juniorskoj kategoriji tako su polufinale izborile ekipe RK Gospić, Detono Zagreba, Crnih jahača te švicarska ekipa Lorca beach.

U seniorskoj konkurenciji, nakon napete borbe u skupinama, iznjedreni su sljedeći četvrtfinalni parovi:
Detono ZagrebChemo-profili Zagreb
KRP Nevažni – KRP Sokol
White boysBHC Dubrava 2
Pa Kaaak - BHC Dubrava

Natjecanje po skupinama u konkurenciji djevojaka odigravat će se i drugog dana turnira, no najveće šanse za prolazom imaju ekipe Swanky mint hostel Zagreb, Detono Zagreb, Camelot Tilburg te Kontesa Nera. Zanimljivost ovogodišnjeg natjecanja u ženskom dijelu je da se tri ekipe s osvojenim naslovima europskih prvakinja (Kontesa Nera, Detono Zagreb te Camelot Tilburg) imaju priliku boriti za naslov.

“Unatoč lošim vremenskim uvjetima i otežanim okolnostima, sve utakmice su se odigrale te ovom prilikom zahvaljujem na ustrajnosti svim ekipama kako bi se i sedmo izdanje Jarun kupa moglo u potpunosti održati. Mislim da je to najveći dobitak ovogodišnjeg izdanja zagrebačkog turnira, bez obzira na krajnji ishod i ostvarene rezultate pojedinih ekipa,” rekao je član Organizacijskog odbora Zvonimir Mišar.

U suradnji s Maxisport.tv i AKRP Zagreb, završnicu samog turnira možete uživo pratiti i na Crosportu.

AKTUALNO RUKOMET
Tagged with:

Ostavi komentar