Foto: Red Bull Sidrun vraća se na hrvatsku obalu!

RedBullSidrun2

RedBullSidrun2Poziv svim vaterpolistima amaterima da se ukrcaju na zabavnu vaterpolo avanturu i pokušaju glavu držati iznad površine mora! Red Bull Sidrun vraća se i ove godine na sunčanu hrvatsku obalu te će plaže Dubrovnika, Rijeke, Šibenika i Zadra okupirati na jedan dan u potrazi za najboljom ekipom iz svakog grada. Najbolji timovi ponovno će skočiti u more na velikom finalu u Zadru i boriti se za naslov prvaka ovogodišnjeg Red Bull Sidruna.

Za one koji su zaboravili kako ovaj vaterpolo koncept izgleda, slijedi kratki opis pravila. Naime, Red Bull Sidrun amatersko je vaterpolo natjecanje 3 na 3 u kojem igrači kao u popularnoj viktoriji igraju jedni protiv drugih na jedan gol uz pomoć neovisnog golmana, koji je za razliku od svih igrača jedini profesionalac.

Pobjednička je ona ekipa koja prva ostvari 11 pogodaka ili koja je nakon 10 minuta igre u vodstvu. Prošlogodišnji pobjednik je ekipa Betula iz Dubrovnika, koju su činili Goran Milić, Niko Šaja, Đuro Musuladin i Marko Iveković, a hoće li ove godine obraniti naslov vidjet ćemo na prvoj postaji natjecanja 3. kolovoza u Dubrovniku.

Vrlo jednostavno, potrebne su ti kupaće gaćice, dva-tri prijatelja (jedan je zamjena) i dođi na plažu gdje čuješ glazbu i vidiš loptu koja leti iznad mora. Potraži informacije o lokacijama, prijavama i pravilima na www.redbull.hr/sidrun i vidimo se negdje na obali. Pobjednici osvajaju putovanje na Veliku nagradu Austrije na stazu Red Bull Ring 2015. godine.

Red Bull Sidrun 2014., kalendar:
3. kolovoz | Dubrovnik
23. kolovoz | Rijeka
24. kolovoza | Šibenik
29. kolovoza | Zadar
30. kolovoza | Zadar FINALE

Kako je natjecanje izgledalo prošle godine pogledaj u videu.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with:

Ostavi komentar